A padló vágás vagy síkvágás során használt gépeink, nagy vágási mélysége lehetővé teszi födémek, ipari padlók, aljzatbetonok gyors vágását. A munka kivitelezése során sarokfuratok készítésével megoldható a 30 cm-es mélységű vágás biztosítása túlvágás nélkül, szögletes alakzatok esetén is. A fenti gyémánttechnológiás eljárás főbb felhasználási területe az ipari létesítmények vízszintes felületének vágása, bontása, áttörések, nyílások bővítése a megmaradó betonelemek, beton részek teljesen érintetlenül hagyása mellett. A munka kivitelezés során a gépek működése nem veszélyezteti az épület többi részét, az épített környezetet, ablakokat illetve az épület állékonyságára nincsenek hatással.

Biztonságos munkakörülmények

Cégünk figyelembe veszi a környezetében dolgozó munkavállalók, és munkatársak biztonsági és egészségügyi szempontjait. Ennek megfelelően minden munkatársunk betartja a munkaterületen előírt biztonsági szabályokat.
Az összes általunk alkalmazott eljárás por- és rezgésmentes. A technológia sajátossága, hogy alkalmazásához víz és elektromos áram szükséges. Amennyiben ezek nem állnak rendelkezésre a munkaterületen, biztosítjuk magunknak.

Velünk nem ütközik falakba

Kérjen árajánlatot, lépjen velünk kapcsolatba! Üzenetére 1-2 napon belül válaszolunk. Csapatunk rendelkezésére áll, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson.

KAPCSOLAT