Kézi vágógépek használatára több okból is sor kerülhet. Elektromos, vagy robbanómotoros meghajtásúak lehetnek. A kisebb kézi gépek használat azok minimális helyigénye miatt olyan területen indokolt ahol az állványos gépek felszereléséhez, működtetéséhez nincsen elég hely, vagy azok mozgatása nem hatékony vagy nehéz. Ilyen lehet a nagy magasságban végzett munka, vagy két épület között szűk helyen történő munka, vagy már bent lévő, akadályok, szerelvények megléte.

Biztonságos munkakörülmények

Cégünk figyelembe veszi a környezetében dolgozó munkavállalók, és munkatársak biztonsági és egészségügyi szempontjait. Ennek megfelelően minden munkatársunk betartja a munkaterületen előírt biztonsági szabályokat.
Az összes általunk alkalmazott eljárás por- és rezgésmentes. A technológia sajátossága, hogy alkalmazásához víz és elektromos áram szükséges. Amennyiben ezek nem állnak rendelkezésre a munkaterületen, biztosítjuk magunknak.

Velünk nem ütközik falakba

Kérjen árajánlatot, lépjen velünk kapcsolatba! Üzenetére 1-2 napon belül válaszolunk. Csapatunk rendelkezésére áll, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson.

KAPCSOLAT