A megrendelői igény esetén vállaljuk, a vágószerszám hűtése során keletkezett, betoniszap felszedését. Ezzel csökkentjük a szennyeződés szétterjedését. Az ipari de különösen a lakossági ügyfelek részére fontos, hogy a betoniszap szedése folytán a lakás nem válik koszossá, illetve nem áznak el a bútorok berendezések. Az ipari megrendelők esetén is fontoslehet, hiszen ezzel megakadályozható, hogy lassítsunk vagy meggátoljunk más kivitelezési munkálatok folytatását. A vákuumos berendezések felszedik a betoniszap jelentős részét ezzel az épülettakarításra fordított idő a töredékére csökkenthető.

Biztonságos munkakörülmények

Cégünk figyelembe veszi a környezetében dolgozó munkavállalók, és munkatársak biztonsági és egészségügyi szempontjait. Ennek megfelelően minden munkatársunk betartja a munkaterületen előírt biztonsági szabályokat.
Az összes általunk alkalmazott eljárás por- és rezgésmentes. A technológia sajátossága, hogy alkalmazásához víz és elektromos áram szükséges. Amennyiben ezek nem állnak rendelkezésre a munkaterületen, biztosítjuk magunknak.

Velünk nem ütközik falakba

Kérjen árajánlatot, lépjen velünk kapcsolatba! Üzenetére 1-2 napon belül válaszolunk. Csapatunk rendelkezésére áll, hogy minőségi szolgáltatást nyújtson.

KAPCSOLAT